• 073 59 39 202
  • da.loow@gmail.com
Sleek & Beautiful

Bröllopsfotografering

Det är inte bara av praktiska skäl som jag har bröllop som min främsta inriktning.

Jag tycker verkligen om bröllop. Inte bara för alla detaljer och känslor som yr runt, utan för att jag personligen verkligen tycker att bröllop och ingående av äktenskap är så vackert. För mig är ett äktenskap det finaste som finns och det tror jag är till stor hjälp när jag försöker beskriva det med bilder. Jag vill få fram en känsla i bilderna som inte bara dokumenterar er stora dag, utan bilder som ger en fingervisning av hur ni vill att ert liv tillsammans ska vara.

Gravidfotografering

Bröllop är naturligtvis inte allt här i världen som jag fotar. Romantiska foton, dopfotografi och nu nyligen började jag att erbjuda gravidfotografering. Det sistnämnda ser jag verkligen fram emot att få fortsätta utvecklas inom. Finns det något som kan vara viktigare än äktenskap och bröllop, så är det nya barn till världen. Och tiden när barnen fortfarande är i mammas mage är fantastisk. För hela familjen. Mamma, pappa, syskon och mor- och farföräldrar. Min vision är att på olika sätt inkludera hela familjen i glädjen och förväntningen att få träffa den nya bebisen.