• 073 59 39 202
  • da.loow@gmail.com
Sleek & Beautiful

Välkommen till Lööw Fotografi

Jag heter David Lööw och är en bröllopsfotograf i Västmanland. Jag arbetar främst i och runt Västerås, Enköping, Köping, Arboga, Fagersta och Sala, men har inte några problem att åka längre om så är läget.

När jag fotograferar Er bröllopsdag så är det för att jag tror att jag kan fånga den, och smakfullt presentera den med bilder. En presentation och återblick som Ni sedan har glädje utav, förhoppningsvis hela livet.

Det finns fyra stycken färdiga prispaket som jag har satt ihop. De brukar vara ett bra utgångsläge, när vi tillsammans går igenom hur dagen kommer att se ut. Varje paket består av att jag avsätter en bestämd tid för att fotografera så mycket som möjligt och sedan får ni alla bilderna. Väldigt enkelt.

När fotograferingen är färdig laddar jag omedelbart in alla bilder till datorn och strax därefter har ni också fått bilderna, antingen på ett USB-minne eller online för nedladdning. Ni får med andra ord ALLA bilder redan samma dag, eller i vissa fall dagen därpå.

Alla bilder får en liten automatisk grundredigering i samma ögonblick som bilderna förs fram och tillbaka genom datorn.

Som jag redan skrivit så får ni ALLA bilder. Ett 3 timmar långt fotouppdrag kan innebära uppåt 1000 bilder. Ni kan själva sitta och sortera och välja bland alla tagna bilder och hitta just de som ni tycker är bäst. Kanske printa ut eller göra en fotobok av? Ni gör som ni tycker är bäst. Alla bilder är som sagt era. Det går inte att säga exakt hur många bilder som det blir då alla bröllop är så olika, men ni kommer garanterat inte känna er besvikna.