• 073 59 39 202
  • da.loow@gmail.com
Sleek & Beautiful

Välkommen till Lööw Fotografi

Jag heter David Lööw och är en bröllopsfotograf i Västmanland. Jag arbetar främst i och runt Västerås, Köping, Arboga, Fagersta och Sala, men har inte några problem att åka längre om så är läget.

När jag fotograferar Er bröllopsdag så är det för att jag tror att jag kan fånga den, och smakfullt presentera den med bilder. En presentation och återblick som Ni sedan har glädje utav, förhoppningsvis hela livet.

Det finns fyra stycken färdiga prispaket som jag har satt ihop. De brukar vara ett bra utgångsläge, när vi tillsammans går igenom hur dagen kommer att se ut. Varje paket består av att jag avsätter en bestämd tid för att fotografera så mycket som möjligt.  Jag sorterar sedan ut ett, för paketet, bestämt antal bilder. Dessa bilder redigeras och levereras i högupplöst digitalt format. Av dessa bilder, väljer jag sedan ut de bästa och sätter ihop till ett vackert album (fotobok) som levereras till Er tillsammans med de digitala bilderna.

Jag har ofta med mig min fru som assistent. Förutom att hjälpa mig med sysslor rörande fotograferingen hjälper hon även till att få brudparet i ordning med detaljer. (Ibland blir nästan hon mer sysselsatt än jag själv)